HOE WERKT HET?

Nadat je je gratis hebt ingeschreven, ontvang je van ons eenmalig een bevestigingsmail. Daarna zullen we slechts contact met je opnemen als we een adverteerder voor je hebben gevonden.

We kijken of je in het profiel past van een van onze adverteerders. Ook gaan we zelf actief op zoek naar een adverteerder. Zodra wij een bedrijf of organisatie hebben gevonden die op jouw bakfiets wil adverteren nemen wij contact met je op en krijg je een indicatie welke vergoeding er tegenover staat. Na je akkoord nemen of wij, of het bedrijf zelf, contact met je op om verdere afspraken te maken over de duur van het contract (van een paar weken tot een jaar of twee), de verdiensten (van €20,- tot €100,- euro per maand) en de uitbetaling (maandelijks of 20% na bestickering en resterende 80% aan het eind van de afgesproken periode).

Je vergoeding voor het rijden met reclame wordt bepaald door de periode dat je met de reclameboodschap op je bakfiets rijdt en het formaat van de reclameboodschap. Het formaat van de advertentie wordt bepaald door de opdrachtgever en kan dus per opdracht verschillen. Een kleine logosticker levert uiteraard minder op dan wanneer je hele bakfiets beplakt is.

Eerlijk is eerlijk…

Van jou als bakfietsrijder verwachten we dat je het inschrijfformulier naar waarheid invult.

Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de bakfietsen en daarmee ook de adverteerders zich concentreren rond de Randstad. Daarnaast worden vooral bakfietsen voor promotiedoeleinden ingezet die een houten of betonplex bak hebben. Er zijn reclamemogelijkheden voor andere bakken, maar deze zijn wel minder.

De reclame

De reclameuiting zal per post worden aangeleverd en is op eenvoudige wijze door jezelf op de bakfiets aan te brengen. Uiteraard is er een duidelijke instructie aanwezig. Een aantal ijkmomenten zal worden ingelast om te zien of de bestickering daadwerkelijk is aangebracht en nog aanwezig is. Aan het eind van de periode kan je de reclame op een veilige manier weer verwijderen. De adverteerder zal aangeven wat er daarna met de reclame gebeurt.

Jouw gegevens

Je persoonsgegevens blijven altijd strikt vertrouwelijk en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, tot het moment waarop je aangeeft akkoord te gaan met een adverteerder. Pas dan zullen je adresgegevens worden overhandigd aan de adverteerder mocht deze dat wensen.

Gelijk inschrijven