ADVERTEERDER

Reclame op een bakfiets: Ludiek, uniek en groen

Adverteren op een bakfiets is een nieuwe manier om uw bedrijf, product of actie te promoten. Ludiek en uniek; een bakfiets is al een opvallende verschijning in het verkeer, met een reclameuiting of een logo zal de bakfiets de aandacht nog meer trekken en vasthouden. En groen: bakfietsreclame is milieubewust, want er komen geen uitlaatgassen bij kijken!

Reclame-bakfiets.nl heeft een database opgebouwd met bakfietsen in heel Nederland, met name rond de Randstad. In deze database staan bakfietsbezitters die hun bakfiets beschikbaar stellen voor uw reclameboodschap of logo. Bakfietsreclame is niet duur en heeft een hoge attentiewaarde.

Doelgericht adverteren

U kunt één of meerdere bakfietsen in Nederland, regionaal of lokaal laten rondrijden met uw reclame. Het is dé manier om naamsbekendheid te vergroten of om uw actie te promoten of ondersteunen. Daarbij kunt u zelf in onze (geanonimiseerde) database zoeken, of kunnen wij dat voor u doen. Doordat we bakfietsen in ons bestand hebben uit heel Nederland, is een reclamecampagne precies af te stemmen op de juiste doelgroep. U geeft zelf aan om welke periode het gaat en de lengte daarvan. Daarnaast kunt u kiezen voor alleen een logo of bijvoorbeeld een websitevermelding, maar ook een volledige bedrukking van de bak. Uiteraard heeft deze keuze gevolgen voor de kosten per bakfiets.

Kosten

U heeft zelf een keuze uit onze database heeft gemaakt of wij hebben dat op basis van uw voorwaarden gedaan. Zodra u voor een of meer bakfietsen een akkoord hebt gegeven, nemen wij contact op met de bakfietsbezitter om een basisafspraak te maken. Dat wil zeggen; gaat de bakfietsbezitter akkoord met de termijn, het bedrijf, en een indicatie van de verdiensten.
Vervolgens zijn twee mogelijkheden om verder te gaan:

» Bedrag van €120,- per adres
U betaalt €120,- euro exclusief BTW per het door ons aangebracht adres, en neemt zelf contact op met de bakfietsbezitter, verzorgt zelf de afspraken omtrent betaling, periode en zorgt zelf voor de bedrukking van de reclame-uiting. Uiteraard zullen wij u tips geven om de transactie in goede banen te leiden en u adressen te geven die voor u de bedrukking kunnen verzorgen.
» Vast bedrag per maand
U betaalt ons per bakfiets een vast bedrag per maand, waarbij reclame-bakfiets het contract en de betaling van de bakfietsbezitter verzorgt, en wij u ook de zorg uit handen nemen van de bedrukking. Per periode lassen we een aantal controlemomenten in, zodat u daadwerkelijk ziet dat de bestickering is aangebracht. De exacte prijzen per week of maand sturen wij u graag toe.
Meer informatie?

Ludiek, uniek en groen adverteren!